•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Deep (2016) - uskoro

Zabavna avantura za decu i odrasle koja će vas nasmejati i oraspoložiti.

Godina je 2100., ljudi su napustili Zemlju, a kolonija ekstravagantnih bića još uvek preživljava u najdubljem ponoru okeana. Okto, avanturistička hobotnica poslednja od svoje vrste živi dole sa svoja dva najbolja prijatelja: Evom, štreberskom i nespretnom ribom, i Alice, neurotičnom škampom. Kada nesreća razori njihov dom, čuvar ponora, Kraken, će poslati Okta i njegove prijatelje na opasan put u potragu za novim domom. U misiji će im se pridružiti Maura pa će zajedno da putuju na neverovatna mesta kao što su potopljeni New Yorka, Titanik i Arktik.

Glumci: Phil LaMarr, Jess Harnell, Jeff Bennett
Režiser: Julio Soto Gurpide

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu