•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džoni Dep u filmu 'Richard Says Goodbye'

Naredno ostvarenje Džonija Depa, u svetlu skorašnjijh dešavanja u privatnom životu poznatog glumca, kao da je pisano specijalno za njega.

Reditelj Vejn Roberts priprema film pod nazivom "Richard Says Goodbye". Džoni Dep igraće čoveka kome je saopštena vest dovoljno jaka da potpuno promeni njegov život.

Zbog toga će Ričard odbaciti sve maske i društvene norme i živeti život onako kako želi. On prihvata svaki porok, od pića, cigareta, droge, seksa, pa sve do vređanja svakog ko mu nije po volji, što mu pruža zadovoljstvo kakvo nije imao nikada u životu.

Interesantna stvar je da je ovo drugo ostvarenje reditelja Vejna Robertsa, a prvo je nosilo naziv "Katie Says Goodbye". Ipak, ne postoji nikakvo zvanično saopštenje da su ova dva filma povezana.

Dok ne budemo imali prilike da vidimo kakvo će ostvarenje napraviti Roberts i Dep, poznatog glumca imaćemo, za nekoliko dana, prilike da gledamo u filmu "Pirates Of The Caribbean: Salazar's Revenge", a zatim i u osvarenju Keneta Brane, "Murder On The Orient Express", koje nam u bioskope dolazi 3. novembra.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...