•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen prvi trailer za nastavak SF klasika 'Blade Runner 2049'

Milioni obožavatelja SF klasika Ridleyja Scotta iz 1982. proteklog Božića mogli da vide nekoliko kadrova iz nestrpljivo očekivanog nastavka koji dolazi u bioskope 6. oktobra ove godine.

"Blade Runner 2049" potpisuje Denis Villeneuvea, autor SF hita "Arrival" sa kojim je ove godine obezbedio nominacije za Oscara. U "Blade Runneru 2049" Harrison Ford ponovno se stapa s likom Ricka Deckarda, a Ryan Gosling je policajac K.

Konačno, sada smo dobili i prvi pravi trailer nastavka koji se događa trideset godina nakon događaja prikazanih u prvom filmu. Policijski službenik K. iz Los Angelesa otkriva dugo zakopanu tajnu koja ima potencijal da gurne ostatke društva u potpuni haos. To otkriće vodi ga kroz opustošena područja u potragu za Rickom Deckardom, bivšim 'blade runnerom' koji je nestao pre 30 godina.

U filmu prema scenariju Hamptona Fanchera (koji je napisao i prvi film prema delu Phillipa K. Dicka "Sanjaju li androidi električne ovce") i Michaela Greena ("Logan" i "Alien: Covenant") glume takođe Jared Leto, Mackenzie Davis, Robin Wright, Ana de Armas i Dave Bautista. Ridley Scott, reditelj originalnog 'Blade Runnera', ovoga puta je u ulozi izvršnog producenta.

"Blade Runner 2049" u bioskope stiže ovog oktobra.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila