•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mein Blind Date mit dem Leben (2017) - uskoro

Moj Sastanak Na Slepo na veliko platno donosi nam toplu istinitu priču o Saliyi (Kostya Ullmann), perspektivnom studentu koji još kao tinejdžer postane gotovo slep. Umesto da posluša sve one koji mu govore da bude realan i prihvati činjenicu da mu gubitak vida ograničava život i želje, on se uporno drži svog sna da radi u luksuznom hotelu. Ne spominjući nikome svoju slabovidost, dobije mesto pripravnika u najprestižnijem hotelu u Minhenu. Odlučan i impresivno uporan, nadmaši sva očekivanja i uspe se provući uz pomoć svog podrugljivog i razboritog prijatelja Maxa (Jacob Matschenz). Međutim kad se zaljubi u Lauru (Anna Maria Mühe), obmana koju je tako pomno isplanirao počinje pucati po šavovima.

Glumci: Kostja Ullmann, Jacob Matschenz, Anna Maria Mühe, Alexander Held
Režiser: Marc Rothemund

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu