•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spivs (2004)

Drama reditelja, suscenariste i epizodnog glumca Colina Teaguea. U glavnoj ulozi nastupa izvrsni britanski karakterni glumac K. Stott a među ostalima njegovi partneri su K. Ashfield i D. Monaghan.

Sredovečni Jack (K. Stott) spretni je i iskusni londonski varalica, koji u društvu dvoje mladih partnera, svog posinka Stevea (N. Moran) i privlačne Jenny (K. Ashfield), rutinski izvodi još jednu akciju, prevaru i pljačku arogantnog Nigela (J. Dee), vlasnika male građevinske kompanije. Jack ne zna da je Nigel saradnik gangstera Ville (T. Hassan), saradnika ruske mafije kom nije pametno da se zameri...

Kad iz dokumenata ukradenih u Nigelovom odeljenju sazna da u London stiže kamion sa skupocenim teretom, Jack zaključuje da je to izvrsna prilika za još jedan posao. Nakon što vešto preuzmu nadzor nad kamionom, Jack, Steve i Jenny iznenađeni otkriju da je vredna pošiljka zapravo veća grupa ilegalnih albanskih emigranata koje Nigel i Villa uhodanim kanalima prebacuju na Zapad.

Oslobodivši nesrećne emigrante, troje prevaranata shvate da je među njima i dvoje izgubljene i preplašene dece. Doznavši da je reč o devojčici Rosanni (R. Ora) i njenom mlađem bratu Antonu (C. Zenonos), Jack uprkos protivljenju svojih partnera odlučuje da pomogne klincima.

Žanr:drama, komedija
Godina:2004
Reziser:Colin Teague
Scenario:Mike Loveday, Colin Teague
Uloge:Kate Ashfield, Linda Bassett, Chooye Bay
Studio:Carnaby International
Zemlja:UK
Jezik:engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...