•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ladies night u bioskopima Cineplexx

Devojke, jeste li spremne za „Ludilo devojačke večeri“? Ladies night uz urnebesnu komediju „Ludilo devojačke večeri“ sa Skarlet Johanson i Zoe Kravic, će se održati u četvrtak, 22. juna u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš od 20 časova.

Zagarantovano dobar provod za sve dame i njihove pratioce uz sjajnu komediju, poklon magazin Cosmopolitan i Jägermeister piće dobrodošlice. U saradnjisa Gigatronom, Braun će obradovati sve posetioce događaja vaučerom za popust, dok će u svakom bioskopu nagraditi po jednu osobu poklon uređajem.

Ali to nije sve – svi koji se priključe foto konkursu u bioskopu, možda ovog leta otputuju na devojačko putovanje sa BalkanFun turističkom agencijom. Potrebno je da se fotografišete u specijalnom kutku na Ladies night događaju i da postavite fotografiju javno na društvene mreže (Facebook ili Instagram) uz upotrebu haštaga #Cineplexxnagrađuje. Autor najoriginalnije fotografije, po oceni stručnog žirija, osvojiće letovanje za sebe i drugarice!*

Film nam donosi priču o pet najboljih drugarica sa fakulteta koje se posle punih 10 godina ponovo sastaju i odlučuju da provedu ludi vikend u Majamiju. Međutim, njihovo ludo zabavljanje naglo prelazi u ludilo jer prevazilazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju da pronadju izlaz iz nimalo prijatne situacije, njihova noć će otići u neke potpuno neočekivane pravce i još više ih zbližiti u trenucima kada će im to biti najpotrebnije.

Uz Skarlet i Zoe u glavnim ulogama u filmu „Ludilo devojačke večeri“ pojavljuju se Kejt Mek Kinon, Žilijan Bel i Bel i Ilana Glejzer, a film je režirala Lucia Anielo kojoj je ovo prvi rediteljski poduhvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U epizodnim ulogama pojavljuju se Rajan Kuper i Demi Mur.

Karte za Ladies night i projekciju filma „Ludilo devojačke večeri“ su već u prodaji.


Film se nalazi u distribuciji Con Film distributerske kuće.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...