•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lindsay Lohan se vraća na male ekrane

Popularna američka glumica Lindsay Lohan koja je proteklih godina zbog raznih prekršaja, alkoholiziranja i neplaćanja službenog vozača više vremena provodila u sudnici i kućnom pritvoru, nego na snimanjima, vraća se na male ekrane. Naime, Lohan će se pojaviti u ulozi Katerine u novoj seriji "Sick Note".

Britanska komedija "Sick Note" donosi priču o lažljivcu Danielu Glassu kojeg glumi Rupert Grint koji se suočava s poteškoćama u vezi i na poslu. Nakon brojnih problema s prijateljima i gazdom na poslu, taman kad je pomislio da ne može gore, Glass saznaje kako ima rak jednjaka. Tada svi postaju bolji prema njemu zbog bolesti i on pronalazi novu želju za životom. Međutim, Glass uskoro saznaje kako je onkolog Ian Glennis pogrešno dijagnosticirao njegovu bolest. Kako bi zadržao pažnju ljudi oko sebe, Glass odlučuje kako će se pretvarati da je i dalje bolestan.

Lohan u seriji glumi kćerku Glassovog gazde i još jedna je u nizu koja će poverovati u Glassove laži.

"Jedna laž vodi drugoj u ovoj fantastičnoj komediji koja će zadržati gledaoce ispred malih ekrana. Snimanje druge sezone je počelo i veoma smo srećni što će se Rupertu pridružiti i sjajna Lohan", rekao je reditelj serije Nat Saunders.

U seriji će se pored Lohan i Ruperta pojaviti i Nick Frost, Pippa Bennet-Warner, Marama Corlett... "Sick Note" će se početi da emituje ove godine, ali još nije poznato kog datuma će biti prikazana prva epizoda.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu