•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Quentin Tarantino planira da snima film zasnovan na ubistvima porodice Manson

Filmski režiser Quentin Tarantino planira da producira film zasnovan na ozloglašenim ubistvima porodice Manson, pišu američki mediji.

Američki reditelj raspravlja o projektu s nekoliko glumaca A-liste, objavio je Hollywood Reporter, a film će raditi na osnovu sopstvenog scenarija.

Mediji navode da bi Brad Pitt i Jennifer Lawrence mogli biti deo glumačke ekipe novog Tarantinovog filma. Podsećamo da je Brad Pitt već ranije glumio u njegovom filmu "Inglourious Basterds" iz 2009. godine.

U projekt će takođe biti uključeni legendarni producenti Harvey i Bob Weinstein, koji su s Tarantinom sarađivali na svim njegovim prethodnim projektima.

Planirano je, kako mediji izveštavaju, da će biti snimljen 2018. godine, iako još nije potpisan ugovor o distribuciji.

Charles Manson, koji je u 82. godini još uvek iza rešetaka, je kriminalac i lider kulta poznatog pod nazivom "The Family".

Porodica Manson je ubila nekoliko ljudi, uključujući i trudnu holivudsku zvezdu Sharon Tate.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu