•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Highwaymen (2004)

Rennie Cray (Jim Caviezel) vozi Plymouth Barracudu iz 1968. specijalizovanog za utrke sa V8 Hemi motorom i olakšanim prednjim branicima. Iz automobila su maknute i nepotrebne stvari poput zadnjih sedala i zvučne izolacije kako bi bio što lakši. Samo je 50 takvih auta proizvedeno u 1968.

Kada mu ženu ubije nemilosrdni manijak, Rennie Cray (James Caviezel) kreće u potragu za njim svojim automobilom, klasičnom Plymouth Barracudom. Zločinac je za invalidska kolica prikovani serijski ubojica James Fargo (Colm Feore), koji žene ubija koristeći svoj masivni Cadillac Eldorado, koga je preoblikovao u čudovišni produžetak svog limitiranog tela, ali i poremećenog uma. Međutim, jedna od njegovih žrtava uspela je da pobegne pa dok Fargo lovi Molly (Rhona Mitra), Cray traži njega. Ko će biti brži?

Potpuno uhvaćen duh trash filmova, miksa automobilske akcije i horor-trilera u filmu je reditelj Robert Harmon spojio s ozbiljnim pristupom priči, ne koristeći ni malo ironije, pa je "Ubica s autoputa" ispao pravo malo remek-delo, namenjeno ipak obožavateljima žanra.

Žanr:akcija, krimi, triler
Godina:2004
Reziser:Robert Harmon
Scenario:Craig Mitchell, Hans Bauer
Uloge:Jim Caviezel, Rhona Mitra, Frankie Faison
Uzrast:R
Award:dve nominacije
Studio:New Line Cinema, Millennium Films, Cornice Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:80 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila