•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Verili se Kit Harington i Rose Leslie, slavni ljubavni par iz 'Game of Thrones'

Kit Harington, poznatiji po ulozi Jona Snowa u "Game of Thrones", zaprosio je njegovu devojku Rose Leslie s kojom je u vezi još od snimanja popularne serije, prenose strani mediji.

Harington i Leslie su se zaljubili nakon snimanja ljubavnih scena u drami o igri za prestolje. Leslie je glumila "divljakušu" Ygritte koja je osvojila Jonovo srce kada je on putovao iza zida Crnog dvorca.

Nakon brojnih špekulacija o njihovom sastajanju i rastajanju, oni su prošle godine na crvenom tepihu službeno potvrdili da su zajedno. Prvi put su se upoznali 2012. godine kada su i zapoÄeli njihovu vezu. Posle su raskinuli, ali su poÄetkom 2016. obnovili romansu.

Oni žive zajedno već godinu dana, što je i Harington nedavno potvrdio.

"Živim sa svojom najboljom prijateljicom. Jako sam srećan i sve odliÄno funkcioniše. Rose ima brojne ideje za ureÄ‘enje kuće. Rekao sam joj da je jako važno da ovo bude naš zajedniÄki prostor", rekao je glumac.

Prema pisanju tabloida Life & Style, Harington je zaprosio Leslie uz romantiÄnu veÄeru kada se ona rasplakala i rekla "da".

Snow je nastavio svoj angažman u "Game od Thrones" koja sa sedmom sezonom ruši sve rekorde gledanosti HBO televizije, dok je Ygritte umrla u prošloj sezoni.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila