•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio donirao milion dolara za pomoć žrtvama uragana Harvey

Leonardo DiCaprio se s milion dolara donacije pridružio nizu slavnih ličnosti koji su dale novac za pomoć žrtvama uragana Harvey.

Oskarovac je novac dao novouspostavljenoj fondaciji za pomoć žrtvama i oporavak od štete koju je izazvao uragan Harvey.

"Zahvalni smo Leonardu i njegovoj fondaciji za darežljivost koju su nam ukazali. Adekvatan odgovor na oluju zahteva najbolje od svih nas i upravo to predstavlja ova donacija", rekao je direktor ove fondacije Brian Gallagher.

DiCaprio je i ranije donirao novac za pomoć žrtvama prirodnih nepogoda. Dao je novac žrtvama cunamija u Indiji 2004. godine i za potres na Haitiju 2010. godine.

Beyonce, Ellen Degeneres, Ruby Rose i Sandra Bullock su takođe donirali novac za pomoć žrtvama uragana Harvey.

Prema poslednjim informacija u ovom uraganu život je izgubila, do sada, 31 osoba.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu