•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Priča se o "The Birdcage 2"

Jedan od glumaca koji često nije imao sreće sa izborom uloga je definitivno Robin Williams (“Old Dogs“, „License To Wed“, „RV“...). Filmovi se nisu preterano dopali publici a i kritika ih maltene uništila. Ali, nije Robin Williams imao samo promašaje i nisu svi filmovi ocrnjeni od kritike - jedan od uspešnih naslova je definitivno film “The Birdcage” iz 1996.godine.

Williams već neko vreme razmišlja o nastavku nekog od svojih filmova koji su uspešno prošli kod publike (i kritike). Nakon što je definitivno završena priča u vezi filmova “Mrs. Doubtfire 2“ i „Good Morning, Chicago“ (nastavka filma “Good Morning, Vietnam”) još uvek postoji mogućnost da se snimi “The Birdcage 2”. U jednom od intervjua koje je dao u zadnje vreme, nije ništa precizno rekao o nastavku, niti je otkrivao bilo koje detalje već se samo zagonetno smeškao i kazao: “Videćemo šta će od svega biti.”.

U originalu su sem Williams-a glumili i Nathan Lane, Gene Hackman, Dianne Wiest, Dan Futterman, Calista Flockart i Hank Azaria a režija je bila poverena Mike-u Nichols-u.

Radnja filma, ukratko prepričana, je sledeća – gay par treba da se pretvara da je normalan par kako bi se umirili konzervativni roditelji verenice njihovog sina, a to neće nikako biti lako ili jednostavno.

Videćemo šta će od svega biti...

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu