•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Neispričana Spajdermenova priča na leto 2012.godine

Izašao je novi poster za sledeći nastavak popularnog strip i film junaka – Spiderman-a. Kao što je već bilo reči, novi nastavak će umesto jednostavnog Spiderman 4 imati naziv “The Amazing Spiderman” a ako je prema posteru podnaslov će biti “The Untold Story”.

Videćemo kako će se glumačka ekipa snaći u do sada “Neispričanoj priči“, a nju će činiti Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen i Sally Field.

Da li je izbor Andrew-a Garfield-a pravi izbor za superheroja prosudiće publika, a Tobey Maguire će biti upamćen kao Spiderman / Peter Parker iz prva tri filma.

Čovek-pauk dolazi ponovo u bioskope 03.07.2012.godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu