•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zoe Kravitz i Sophie Okonedo u naučno-fantastičnoj akcionoj avanturi “1000 A.E.”

Zoe Kravitz i Sophie Okonedo trenutno pregovaraju o pridruživanju Will Smith-u i Jaden Smith-u u radu na filmu “1000 A.E.”.

M. Night Shyamalan režira naučno-fantastičnu akcionu avanturu producentske kuće Columbia Pictures u kojoj je za ljude postalo nemoguće da nastave svoj život na Zemlji. Stariji Smith glumi propalog heroja i borca, dok je Jaden Smith u ulozi njegovog sina. Kada njihova letelica prinudno sleti na Zemlju, spašavanje postaje zadatak sina.

Ako se postigne dogovor, Kravitz će igrati Smith-ovu ćerku, dok će se Okonedo naći u ulozi njegove supruge.

Na scenariju su radili Gary Whitta, Shyamalan i Stephen Gaghan.

Studio planira da započne snimanje početkom 2012., dok bi premijera trebalo da se dogodi juna 2013. godine.

Kravitz, koja je početkom meseca nagrađena nagradom zvezde u usponu na Intenacionalnom filmskom festival Bahama, pojavila se u filmu “X-Men: First Class” u ulozi mutantkinje Angel Salvadore, a takođe je glumila u indi drami “Yelling to the Sky”. Ova glumica će sledeće godine učestvovati i u snimanju filma “Fury Road”, četvrtog filma o Pobesnelom Maksu.

Britansku glumicu Okonedo smo imali skoro prilike da vidimo u serijama kao što su “Doctor Who” i “Criminal Justice”, a takođe se pojavljivala i u filmovima “Hotel Rwanda” i “The Secret Life of Bees”.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...