•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

David Gordon Green upoređuje rimejk filma „Suspiria“ sa „Black Swan-om"

Reditelj David Gordon Green je nedavno otkrio neke detalje vezane za ostvarenje „Suspiria“, snimano je u Nemačkoj i govori o američkoj studenktinji baleta koja prelazi u plesnu akademiju i tamo shvata da nju vode veštice. Reditelj ostvarenja je italijanski Hitchcock, Dario Argento, film je horor sa upečatljivim vizuelnim efektima i nasiljem.

Sam reditelj Green govori o uticaju koji je imao film reditelja Darren-a Aronofsky-og „The Black Swan“ na njegov film navodeći da njegov film zaista nema nikakvih sličnosti sa pomenutim filmom .

Ostaje nam samo da čekamo pojavljivanje ovog ostvarenja, ali raduje to što se najavljuje da će film ostati veran originalu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu