•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trejler za film ”Prometheus” u bioskopima zajedno sa filmom “The Girl with the Dragon Tattoo”

20th Century Fox trenutno odbrojava do četvrtka kada će biti objevljen trejler filma “Prometheus” Ridley-a Scott-a, i to u 19:00 sati kada će biti i David Fincher-ov “The Girl with the Dragon Tattoo”, koji dolazi iz producentske kuće Sony.

To je još jedan slučaj da jedan studio objavljuje trejler svog filma, a drugi studio objavljuje film. Isto se to desilo i prošlog petka kada je 6minutni prolog filma reditelja Christopher-a Nolan-a “The Dark Knight Rises, koji dolazi iz Warner Bros-a podudario sa IMAX-ovom premijerom Paramount-ovog filma “Mission: Impossible - Ghost Protocol”.

Prometheus, u kome glume Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Sean Harris, Kate Dickie, Logan Marshall-Green i Patrick Wilson, dolazi u bioskope 8. juna i govori o tome kako tim naučnika i istraživača kreće na uzbudljivo putovanje koje će testirati njihove fizičke i mentalne mogućnosti, u novom svetu u kome će dobiti odgovore na naša najskrivenija pitanja vezana za misteriju života.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu