•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Joyful Noise (2012)

“Joyful Noise” je pop-gospel bajka sa Dolly Parton i Queen Latifah-om. Glumci u filmu se dobri i jako muzikalni, njihove melodije su svetle i diraju dušu. U malom gradu Pacashau vremena su teška, a jedino crkveni hor podiže duh meštana time što organizuje takmičenje.

Solisti uče da sarađuju, a novi upravnik hora je Vi Rose Hill (Latifah) i mora da prestane da se svađa sa G.G. Sparrow (Parton), udovicom nekadašnjeg upravnika hora. Vi Rose je tradicionalna dok G.G, čiji je unuk nov pevač u horu, nastoji da malo “prodrma” stvari. Parton-ova sada izgleda kao marioneta, zato ima i jako puno šala na račun plastične hirurgije u samom filmu.

“Joyful Noise” takođe daje prostora tinejdžeru sa Asperger-ovim sindromom (Dexter Darden) koji voli pesme, ali ne može da nauči da voli sebe. Ima i romanse između Randy-ja i Vi Rose-ine kćerke koja se zove Olivia (Keke Palmer). Njih dvoje su jako lepi. Svaki put kada zapadnete u neko stanje bez svesti, razbudiće vas duet Randy-ja i Olivije “Maybe I'm Amazed”, ili pesma Billy-ja Preston-a “That's the Way God Planned It” ili krajnja numera “I Want to Take You Higher”. Sve one stvaraju brojna jaka osećanja.

Maja Nikolić
Žanr:komedija, mjuzikl
Godina:2012
Reziser:Todd Graff
Scenario:Todd Graff
Uloge:Queen Latifah, Dolly Parton, Keke Palmer
Uzrast:PG-13
Box office:11
Studio:Dolby Digital
Zemlja:United States
Website:html5.warnerbros.com/us/joyfulnoise/
Jezik:engleski
Trajanje:117 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila