•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Russell Brand zastrašuje u glavnoj ulozi u filmu „The Hauntrepreneur“

Russell Brand će se pojaviti u glavnoj ulozi u novom filmu pod neobičnim nazivom „Hauntrepreneur“ koja je zasnovana na scenariju Scott-a Rosenberg-a.

Russell će u ovom filmu glumiti neobičnog čoveka koji je unajmljen da pomogne jednoj porodici da se prilagodi novom gradu u kome će živeti. Ali, u nameri da ih što bolje okupi i ujedini, ovaj čovek uspeva da nekako stvori strašnu kuću, koja je puna neobičnih stvorenja.

Čini se da je ovo Brand-ov pokušaj da postane nešto poput čuvenog Beetlejuice-a. Ovde je na neki način uveden natprirodni elemenat u Brand-ovu komediju, koji treba da odgovara njegovoj imaginaciji. A, kakav će ovo film zaista biti, ostaje nam da sačekamo i sami procenimo kada se bude pojavio.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu