•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Others (2001)

Zagonetna i jezovita priča o ženi (Nicole Kidman) koja sa decom živi u zamračenoj kući, a onda otkriva da u njihovom domu žive duhovi.

Grace (N. Kidman) je mlada žena koja živi usamljena u velikoj viktorijanskoj kući sa svoje dvoje dece Anne (A. Mann) i Nicholasom (J. Bentley). Deca boluju od retke alergije zbog koje nikad ne smeju biti izloženi dnevnom svetlu. Kraj je Drugog svetskoga rata, a njen se suprug Charles (C. Eccleston) još uvek nije vratio sa ratišta.

Kad u kuću dođe troje novih slugu (F. Flanagan, E. Sykes, E. Cassidy), nakon što je stara posluga bez objašnjenja otišla, počinju se događati neobične stvari. Anne tvrdi da viđa dečaka Victora, a Grace, koja svoju decu uči strogim katoličkim istinama iz katekizma, za takvo nešto ne želi ni čuti. Sve dok jednog dana i sama ne začuje buku u napuštenom tavanu...

Ovo remek-delo Alejandra Amenabara prava je poslastica za sve ljubitelje staromodnih, gotskih priča o duhovima i ukletim kućama. Alejandro Amenabar je na Venecijanskom filmskom festivalu za 'Uljeze' bio nominovan za nagradu Zlatni lav, Nicole Kidman za Zlatni globus. Film je dobio brojne Goye - među ostalim u kategorijama za najboljeg reditelja, najbolji scenarijo i najbolji film.

NNT
Žanr:drama, misterija, triler
Godina:2001
Reziser:Alejandro Amenábar
Scenario:Alejandro Amenábar
Uloge:Nicole Kidman, Christopher Eccleston, Fionnula Flanagan
Uzrast:PG-13
Award:Nominovan za Zlatnog Globusa, 22 nagrada i 36 nominacija
Box office:210
Studio:Cruise/Wagner Productions
Zemlja:United States
Website:theothers.film.ru
Jezik:Engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...