•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Journey 2: The Mysterious Island (2012)

“Journey 2: The Mysterious Island” je američka 3D akciona avantura koju je režirao Brad Peyton i to je nastavak filma iz 2008. godine koji nosi naziv: “Journey to the Center of the Earth”.

U filmu “Journey 2: The Mysterious Island” se govori o tome kako je policija uhvatila Sean-a Anderson-a, dok je bežao iz satelitskog istraživačkog centra gde je pokušavao da primi signal, koji je bio zapravo set nerazumnih reči . Kući ga je ispratio njegov očuh, Hank Parson, koji, u nameri da se približi svom posinku uspeva da reši taj zagonetni kod koji im govori da se potraže: Treasure Island, Gulliver's Travels i Verne's Mysterious Island i Sean tvrdi da sva ona zapravo počivaju na istom ostrvu. Hank onda cepa stranu mape u svakoj knjizi pokušavajući da napravi jedninstvenu mapu koja će otkriti koordinate ostrva. Sean veruje da je sve to povezano sa njegovim davno – izgubljenim dekom.

Sean i Hank odmah kreću na ostrvo Palau, iako ni Hank ni njegova supruga Liz ne veruju u ono u šta je Sean ubeđen. Njih dvoje su sigurni da Mysterious Island može da postoji i da ga je Sean-ov deka oktrio, ali kako put na ostrvo može da ih zbilži kao porodicu, oni kreću na ostrvo.

Kada stignu na ostrvo Palau, shvataju da je ovde svaka životinja koja je u običnom svetu velika ovde zapravo mala, ali i sve životinje koje su na svetu male, ovde su velike. Dešava se i to da ih kroz šumu juri ogromni gušter i uspeju da sretnu Sean-ovog deku i kreću u njegovu kolibu.

Avanturisti putuju u izgubljeni grad Atlantis, koji se nalazi duboko u prašumi, a isto tako otkrivaju i da osrtvo polako tone. Zatim, odlaze u grobnicu kapetana Nemo-a, u kojoj su koordinate legendarne podmornice Nautilus, koja im je jedina nada da pobegnu na vreme. Uspevaju da otkriju Nautilus, uz mnoge prepreke koje im se nalaze na putu.

Ovo je jako zanimljiv film, koji nam donosi dosta avanture i neočekivanih situacija. Obavezno ga pogledajte i uživaćete.

MN
Žanr:akcija, avantura, komedija
Godina:2012
Reziser:Brad Peyton
Scenario:Brian Gunn, Mark Gunn
Uloge:Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine
Uzrast:PG
Studio:New Line Cinema
Zemlja:United States
Website:www.themysteriousisland.com/
Jezik:engleski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...