•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Warner Bros u pregovorima sa dvojicom scenarista za rimejk „Sleepless Night“

Warner Bros. je otkupio prava za američki rimejk filma Frederic-a Jardin-a „Sleepless Night“ krajem prošle godine. Sada ovaj studio otkriva ko će raditi na scenariu pomenutog filma.

Govori se o tome da se pregovara sa dvojicom scenarista: Dante-om Harper -om(„All You Need Is Kill“) i Andrea-om Berloff-om („World Trade Center“) oko toga da sarađuju na scenariu za film „Sleepless Night“. Međutim, iako su obojica jako zainteresovana za ovaj projekat, oni su istovremeno i jako zauzeti, pa možda neće biti u mogućnosti da usaglase termine.

Ako do saradnje ipak dođe, oni će morati jako da se potrude oko scenaria odličnog trilera u kome se radi o tome kako loš policajac dolazi u posed torbe pune kokaina, a diler droge od koga je pomenuta torba zaplenjena ,kidnapuje policajčevo dete, „primoravajući“ glavnog junaka da provede ludu noć kako bi povratio svog sina i spasao sopstveni život.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...