•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

My Big Fat Greek Wedding (2002)

“My Big Fat Greek Wedding” je kanadsko – američka romantična komedija iz 2002. godine, za koju je scenario napisala Nia Vardalos, koja je i u glavnoj ulozi, a reditelj je Joel Zwick. Film govori o devojci po imenu Fotoula “Toula” Portokalos (Nia Vardalos), koja je Amerikanka grčkog porekla i zaljubljuje se u “belog anglo-saksonskog protestanta” Ian-a Miller-a (John Corbett).

Toula (Nia Vardalos) prolazi kroz krizu srednjih godina, tačnije ima 30 godina i jedina je ženska osoba u svojoj familiji koja nije uspela u životu. Njena porodica očekuje da “se ona uda za Grka, da rodi male Grke i prehranjuje sve dok ne umre”. Umesto toga, Toula je posvetila celi svoj život prodici, radi u restoranu i uzorna je kćerka.

Onda dođe trenutak u njenom životu kada jednostavno odluči da se promeni. Počinje da radi u turističkoj agenciji i slučajno upoznaje Ian-a Miller-a, koji je zgodni nastavnik u školi. Tada kreće prava zavrzlama, njihovi svetovi su različiti, porodice totalno suprotnih shvatanja, ali će njihova prava ljubav ipak pobediti. Sve će rezultirati pravom velikom, grčkom, pravoslavnom svadbom.

Film prikazuje šta se desilo sa glavnim junacima šest godina nakon njihove svadbe. Toula i Ian su dobili i kćerku Paris koja može da se uda za bilo koga i roditelji ne žele da joj prave ikakvih problema niti da se mešaju. Važno je da su jako srećni i da i dalje uživaju u ljubavi.

Ovo je odlična komedija koja će vas dovesti do suza i obavezno je pogledajte.

MN
Žanr:komedija, romansa
Godina:2002
Reziser:Joel Zwick
Scenario:Nia Vardalos
Uloge:Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine
Uzrast:PG
Award:nominovan za Oskara
Studio:Gold Circle Films
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila