•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alice in Wonderland (2010)

“Alice in Wonderland” je američka kompjuterska animirana akcija, fantazija i avantura iz 2010. godine koju je režirao Tim Burton, dok je scenario napisala Linda Woolverton, a za film je zaslužan Walt Disney Pictures. U filmu glume: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Crispin Glover, Michael Sheen, Matt Lucas i Stephen Fry.
Ovaj film je inspirisan fantastičnim romanom Lewis-a Carroll-a iz 1865. godine, koji nosi naziv “Alice's Adventures in Wonderland “ i njegovim nastavkom iz 1871. godine pod nazivom “Through the Looking-Glass”.
Alice je devetnaestogodišnjakinja koja treba da se uda za engleskog plemića, međutim na svojoj veridbi ona beži od ljudi da bi razmislila da li da uđe u brak i tada pada u rupu u bašti kada je videla neobičnog zeca. Tada stiže u čudno i nerealno mesto koje se zove “Underland” i shvata da se našla u svetu koji podseća na košmare koje je imala dok je bila dete, a u kome žive životinje koje govore, zle kraljice i kraljevi i još jako puno čudnih bića.

Alica shvata da se tu našla sa razlogom – a to je da pobedi strašnog Jabberwocky-og i da vrati zakonsku kraljicu na presto. Rečeno joj je da je ona jedina koja može nadvladati to strašno zmajoliko stvorenje koje kontroliše Crvena Kraljica, koja teroriše sve stanovnike Underland-a.

Ovo je jedno odlično ostvarenje koje svakako vredi pogledati...

Žanr:avantura, porodični, fantazija
Godina:2010
Reziser:Tim Burton
Scenario:Linda Woolverton, Lewis Carroll
Uloge:Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter
Award:osvojio 2 Oskara
Studio:Walt Disney Pictures
Zemlja:United States
Website:www.disney.de/DisneyKinofilme/alice/
Jezik:engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila