•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)

“Austin Powers: The Spy Who Shagged Me” je imao premijeru 1999. godine i to je drugi film u serijalu o čuvenom Austin-u Powers-u, nakon filma iz 1997. godine “Austin Powers: International Man of Mystery”. Reditelj filma je Jay Roach, dok je koscenarista Mike Myers a scenarista Michael McCullers. Mike Myers još jednom tumači likove Dr. Evil-a id Fat Bastard-a. Nakon ovog film je usledio 2002. godine film “Austin Powers In Goldmember”.

U filmu se govori o Dr. Evil-u koji koristi "Time Machine" kako bi putovao natrag u 1969. godinu i otklonio mojo Austin-a Powers-a. Tamo će mu agent Felicity Shagwell pomoći da povrati vitalnost. U međuvremenu, Dr. Evil-a počinje da gubi kontrolu nad svojim privatnim životom kada otkrije ljubav, a nastavlja da izbegava svog sina i razvija blisku vezu sa sobom.

Dr. Evil, koji je uvek zbunjen vremenom, počinje da planira kako da stavi veliki top na mesec, pretvarajući ga u napravu koja se zove “The Death Star” ili “Alan Parson's Project”, u zavisnosti od toga koje ime je na raspolaganju.

Ovo je jako zanimljiv film koji svakako vredi pogledati.

Žanr:akcija, avantura, komedija
Godina:1999
Reziser:Jay Roach
Scenario:Mike Myers, Michael McCullers
Uloge:Mike Myers, Heather Graham, Michael York
Uzrast:PG-13
Award:nominovan za Oskara
Studio:New Line Cinema
Zemlja:United States
Website:newline.com/properties/austinpowersthespywhoshaggedme.html
Jezik:engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...