•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Playback (2012)

“Playback” je horor ostvarenje reditelja i scenariste Michael-a A. Nickles-a, u kome naslovne uloge tumače Christian Slater, Ambyr Childers i Toby Hemingway.

U ovom ostvarenju se govori o tome kako grupa srednjoškolaca snima filmski projekat za čas novinarstva. Kopajući po ozloglašenoj istoriji grada, oni nenamerno otkrivaju Zlo koje ih “kvari” i uništava. Zaposedajući svoje žrtve preko video snimka i koristeći ih za loše zlonamerne radnje, a postoji mogućnost da otkriju najdublje i najtamnije tajne grada.

Ovo ostvarenje jako podseća na film “The Ring”. Priča počinje 1994. godine, snimak je neka vrsta sveznajuće kamere koja nam omogućava da vidimo tinejdžera Harlan-a Diehl-a (Luke Bonczyk) kako luta kroz svoju kuću usred noći. Roditelji su mu već ubijeni, vidimo njihova beživotna tela po sobama u kući. Njegova sestra (Jana Veldheer) je isto tako u krvi, vuče se po podu i uznemireno preklinje Harlan-a da ne povredi njenu bebu, koja leži u krevecu u sobi na spratu. Harlan stavlja bebu pred kameru pre nego što ode do podruma i krene sa montažom. Ali, policija stiže i svi bivaju mrtvi, osim bebe.

Prošlo je 15 godina. Srednjoškolac Julian (Johnny Pacar) pohađa kurs novinarstva u kome dobija zadatak da ponovo otkrije ono što je zaboravljeno iz lokalne istorije. On odabira slučaj lova na Harlan-a Diehl-a. Tako se udružuje sa svojim drugaricom Riley (Ambyr Childers) i još trojicom prijatelja da budu glumci u snimanju scene ubistva, a sve to zato što mu pruža savršenu priliku da se pozabavi svojom pravom strašću – snimanjem filmova. Quinn (Toby Hemingway), tinejdžer koji radi u lokalnoj tv stanici, donosi neophodnu opremu.

Julian traži od Quinn-a da donese snimke ubistava Harlan-a Diehl-a i tako započinje set strašnih događaja, a sama priča postaje jako zamršena.

Ovo je odlično horor ostvarenje koje će jako obradovati sve fanove tog žanra i zaista ga vredi pogledati.

Žanr:horor, triler
Godina:2012
Reziser:Michael A. Nickles
Scenario:Michael A. Nickles
Uloge:Christian Slater, Ambyr Childers, Toby Hemingway
Uzrast:R
Studio:Fontenay Films Ltd.
Zemlja:United States
Website:www.magnetreleasing.com/playback/
Jezik:engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila