•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Joseph Gordon Levitt u filmu „Looper“

Objavljene su prve fotografije glumca Joseph-a Gordon-a Levitt-a („The Dark Knight Rises“) iz futurističkog trilera „Looper“ reditelja i scenariste Rian-a Johnson-a.

Premijera ovog ostvarenja je zakazana za 28. septembar, a radnja govori o tome kako je otkriveno putovanje kroz vreme, ali je ilegalno i jedino moguće na crnom tržištu. Kada mafija poželi da se „otarasi“ nekoga, oni će poslati svoju metu 30 godina u prošlost, gde unajmljeni nasilnik Joe (Joseph Gordon-Levitt) čeka da obavi svoj posao. Joe se bogati i njegov život je dobar, sve do onog trenutka kada mafija odluči da „zatvori krug“ i pošalje ga natrag u budućnost gde treba da ubije „budućeg“ sebe, a tu ulogu tumači Bruce Willis.

Emily Blunt, Paul Dano, Noah Segan, Piper Perabo i Jeff Daniels čine glumačku ekipu ovog ostvarenja, pored pomenutih Joseph-a Gordon-a Levitt-a i Bruce-a Willis-a.

Fotografije su odlične, pogledajte ih i sami...

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...