•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Crtani junak, Titef, ove godine slavi 20. rođendan

Titef je plod mašte švajcarskog strip autora Filipa Čapuija, čiji je pseudonim Zep.

On je u stvari pokušavao da nacrta dnevnik iz školskih dana, kada se na papiru pojavio Titef i započeo sopstveni život. To je bilo 1992. godine, kada izdavači nisu prognozirali dobre rezultate za strip o Titefu. Danas, Titef je jedan od najpopularnijih stripova i crtanih filmova širom sveta.

Titef (Titeuf – na francuskom jeziku znači “malo jaje”) je dečak koji pokušava da razume svet oko sebe. Tinejdžerski svet, u koji želi što pre da uđe, je ono što ga najviše zanima. Njegov znatiželjni um golicaju teme kao što su: ljubav, telo, seks, kondomi… On postavlja pitanja koja zanimaju i sve njegove fanove, a usput pravi zvrčke i podvale. Sviđa mu se Nađa, drugarica iz razreda, ali za Titefa ljubljenje je fuj i susreti sa devojkama kod njega izazivaju napade blama!

29. marta u naše bioskope stiže prvi dugometražni animirani film o Titefu, “Titef 3D”, čiji je reditelj i scenarista takođe Zep.

U ovoj 3D “epizodi”, Nađa slavi rođendan, a Titef nije pozvan. Za Titefa to je katastrofa i on mora da otkrije šta je pošlo po zlu. Kako je mogla da ga zaboravi, kad on nabaci svoj najzavodljiviji stav prilikom susreta sa njom? Ovaj potres će uzdrmati Titefov život, posebno zbog toga što se, kao i uvek, ispostavlja da su odrasli beskorisni. Titef će stoga sam uzeti stvari u svoje ruke i pokušati da se izbavi iz haosa, ne gubeći pri tom iz vida da mu je najvažniji cilj – biti pozvan na Nađin rođendan!

Pogledajte trejler za sinhronizovani “Titef 3D

Zahvaljujemo se MCF – u

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...