•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Warner Bros. adaptira naučno – fantastični roman „The Traveler“

Warner Bros. planira da radi na novom naučno – fantastičnom ostvarenju „The Traveler“, koji je prva od tri knjige u trilogiji "Fourth Realm" autora John-a Twelve-a Hawks-a.

Evo i radnje:

U Londonu, Maya, devojka koju je za borbu trenirao njen moćni otac, koristi najnoviju tehnologiju kako bi izbegla da bude primećena kada prolazi pored hiljada sigurnosnih kamera koje nadgledaju grad. U Njujorku, tajna organizacija koristi lični GPS žrtava kako bi im ušla u trag i ubila ih. U Londonu motorciklista Gabriel koga progoni sopstvena prošlost se trudi da se oslobodi kredithih katica i Vladinog pritiska. Dobrodošli u svet „The Traveler“-a, koji je zastašujuć i u kome se Maya bori da spasi Gabriel-a, jedinog čoveka koji može da se suprotstavi silama koje pokušavaju da nadgledaju i kontrolišu društvo. Od ulica Praga do nebodera na Menhetnu, „The Traveler“ oslikava epsku borbu između tiranije i slobode.

Ostale dve knjige u trilogiji koje slede „The Traveler“ su: „The Dark River“ i „The Golden City“, a naravno u zavistnosti od toga kako bude prihvaćena ekranizacija prve knjige, može doći i do ekranizacije ostale dve.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu