•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Gabriel Byrne-om?

Gabriel James Byrne je glumac, čija markantna pojava na filmu i karakteri koje tumači daje posebno obeležje svakom od ostvarenja u kojima ovaj irski glumac uzima učešće.

Prvu filmsku ulogu dobio je 1981. godine u čuvenom filmu “Excalibur“ gde je tumačio lik Utera Pendragona. Nakon ove uloge pao je u oči holivudskim producentima, tako da je, po odlasku u Ameriku, nastupio u dosta naslova od kojih su najpoznatiji filmovi “Miller’s Crossing“ braće Koen, “Little Women“ i drugi.

Od 2009. godine, od ratnog filma “Attack on Leningrad“, do filma “I, Anna“ 2012. godine nije zabeležio znatnije pojavljivanje na filmu, obzirom da se bavio snimanjem TV serije “In Treatment“ i u ulozi Paul Weston-a, psihoterapeuta, pojavio se 106 puta. Trenutno radi na dva filmska projekta- “All Things To All Men“ koji režira George Isaac i "Le Capital", Koste Gavrasa, čija se premijera očekuje 2013. godine.

Najznačajnije uloge u karijeri su mu: Excalibur, Royal Deceit, Usual Suspects, Mad Dog Time, Stigmata, End Of Days, Little Women.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila