•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Just Like Heaven (2005)

„Just Like Heaven“ je film o muškarcu koji se zaljubljuje u ženu koja živi u lepom stanu koji je upravo on zakupio. I ako bi trebao da se oseća kao u raju David treba da bira između dve realnosti, nekonvencionalnog života sa elokventnom Elizabeth ili kao lud čovek.

On je veoma iznenađen što je vidi u svom novom aprtmanu. Ona je takođe iznenađena, jer nezna zašto je tu. Elizabeth, koja je doktor radoholik i koja nema vremena ni za šta drugo sem za posao, igra Reese Witherspoon i ona je nakon saobraćajne nesreće završila u dubokoj komi. David-a glumi Mark Ruffalo, on je depresivni baštovan kome je žena preminula a koji počinje da živi u stanu gde je pre živela Elizabeth.

Elizabeth neznajući da je ona samo duh zahteva od David-a da napusti njen stan. Kako samo David i može da je vidi, on očajno zove sveštenika koji bi molitvom očistio stan. Ovo čak i ne stiša Elizabeth, koja ga zatim zamoli da samo obriše svetu vodu koju je sveštenik koristio. Nakon toga i kineski mistici i isterivači duhova ostaju bespomoćni. David počinje i sam da istražuje i nailazi na službenika Darryl-a (Jon Heder) u psihijatrijskoj biblioteci. Darryl odlazi u Davidov stan i savetuje Davida da napusti stan jer oseća „ozbiljno gostoprimstvo“ duha. Bez obzira što je uplašen od pretnji, David i ne želi da ostavi pogled iz svog stana. Rešava da ostane u stanu.

David sada želi i da sazna ko je Elizabeth i zašto je u stanu na taj način. Sreće Elizabeth-inu sestru, njene nećake i doktora koji je preuzeo njenu poziciju na poslu posle nesreće...

„Just Like Heaven“ je zabavan film uz mnogo dijaloga i dobre glumce. Reese Witherspoon i Mark Ruffalo su odlični a scenario je neočekivano napet.

Godina:2005
Reziser:Mark Waters
Scenario:Peter Tolan, Leslie Dixon
Uloge:Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena
Studio:DreamWorks SKG
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:95 Minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...