•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

StreetDance 2 (2012)

“StreetDance 2” je nastavak ostvarenja “StreetDance 3D” koji je imao premijeru 21. maja 2010. godine. Zvezde George Sampson i Flawless se vraćaju zajedno sa hip-hop igračicom Sofia-om Boutella-om, koja sarađuje inače i sa Madonna-om i zaštitono je lice kompanije Nike. Tu je i Falk Hentschel. Glumačku ekipu čine još i: Lilou, Niek i Yaman, reditelji su Max Giwa i Dania Pasquini, a scenario je delo Jane English.

Da bi pobedio na takmičenju najboljih igrača na svetu u Parizu u Francuskoj, ulični igrač Ash (Falk Hentschel) i njegov novi prijatelj i menadžer Eddie (George Sampson), okupljaju najbolje ulične igrače iz svih krajeva Evrope, nadajući se da će njihovom plesu poseban latino element dati salsa igračica Eva (Sofia Boutella). I tako kreće avatura, koja će gledaoce sigurno ostaviti bez daha.

“StreetDance 2” jednostavno morate pogledati i oduševiti se odličnim plesom.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:drama, muzički, romansa
Godina:2012
Reziser:Max Giwa, Dania Pasquini
Scenario:Jane English
Uloge:George Sampson, Sofia Boutella,Tom Conti
Studio:Vertigo Films, BBC Films, British Film Institute (BFI)
Zemlja:UK
Website:www.streetdancethemovie.co.uk/
Jezik:engleski
Trajanje:85 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu