•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Niko nije hteo da kupi fotke gole Merlinke

Verovali ili ne, ali istina je da niko nije želeo da kupi fotografije gole Merilin Monro za koje se veruje da su snimljene na njenom poslednjem formalnom foto snimanju svega šest nedelja pre smrti 1962. a koje su bile predmet prodaje na aukciji u Njujorku.

Kolekcija fotografija "Merilin Monro - poslednje snimanje" bila je procenjena na između 18.000 i 25.000 dolara na aukciji kuće "Bonams". Zbirka fotografija nije, međutim, dostigla unapred rezervisanu cenu i nije prodata, rekla je portparol kuće.

Fotografije je snimio Bert Stern tokom maratonskog snimanja za magazin "Vog" i na njima je holivudska zvezda uslikana naga, kako drži čašu sa šampanjcem i leškari na krevetu. Na jednoj je Merilin Monro u toplesu i okrenuta je ka kameri sa podignutim rukama.

Monro je pronađena mrtva u svom domu u avgustu 1962. godine. Prema izveštajima patologa, glumica je umrla od prekomerne doze pilula za spavanje i smatralo se da je reč o samoubistvu.

Njena smrt i dalje je okružena velom tajne i postoje brojne teorije da je Merilin Monro zapravo ubijena.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...