•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vil Smit ošamario ukrajinskog novinara!

Filmske zvezde umeju da budu veoma simpatične i pristupačne, ali i tome ima granica, pogotovo kada neko pokuša da ih poljubi u usta. Tu lekciju će posebno upamtiti Vitali Sedjuk, novinar ukrajinske televizije, koji je naumio da poljubi Vila Smita u usta na promociji njegovog novog filma "Ljudi u crno 3" u Moskvi. Kako prenose strani mediji, mladi reporter se "bacio" na Smita dok je glumac prolazio crvenim tepihom i sve kamere bile uperene u njega. Nakon dve eskivaže, Smit je iznerviran udario šamar Ukrajincu, a taj (ne)slavan trenutak snimila je kamera televizije LifeNews.

Na snimku, koji je ubrzo osvanuo i na internetu, čuje se Smit kako kaže novinaru "Hej, čoveče! Koji je tvoj problem?" Nekoliko trenutaka kasnije, glumac se već šalio na svoj račun: "Pokušao je da me poljubi u usta. Sreća njegova što ga nisam udario pesnicom... Žao mi je što sam to rekao na televiziji".

Ovo nije bio Vitalijev prvi pokušaj ove vrste. Ukrajinski novinar je postao svojevrsni "majstor" u ljubljenju poznatih ličnosti kada one to najmanje očekuju. Medju onima koje je iznervirao je i pop diva Madona kojoj je poklonio buket hortenzija, cveće koje ona najviše mrzi na svetu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....