•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Nedodirljivi“ (Intouchables) u našim bioskopima od 24. maja

Film „Nedodirljivi“, nakon velikog uspeha u Francuskoj, gde je zaradio 76,5 miliona evra, nastavlja da hara bioskopskim blagajnama širom sveta. U Nemačkoj je bio gledaniji od „Pirata sa Kariba 4“ i „Transformersa 3“. U Italiji i Španiji će biti najgledanij evropski film godine.

Film je naišao na oduševljenje publike i regionu, pa ga je tako za četiri nedelje prikazivanja u Hrvatskoj, pogledalo više od 40.000 gledalaca.

„Nedodirljivi“ je jednostavna i topla priča , koje budi osnovne emocije svakog ljudskog bića: smeh i suze. Biti u stanju dopreti do uma i srca gledalaca u bioskopskoj dvorani je bez sumnje teško, ali „Nedodirljivi“ su uspeli u tome: gledaoci su se širom Evrope smejali i plakali!

Scenaristi i reditelji Erik Toledano i Olivije Nakaš prikazali su odnos između dva lika, koji ne mogu biti više suprotni u svakom pogledu (fizičkom, psihičkom, socijalnom i generacijskom), a istovremeno su toliko autentični i jedinstveni: Fransoa Kluze i Omar Saj, prvi je hladan kao kamen, a drugi vulkan, prvi je invalid (tetraplegičar) iz plemićke porodice, a drugi crnoputi momak iz siromašnog predgrađa. Životna radost i smejanje u lice zloj sudbini obojici će izmeniti živote i biće početak jednog neobičnog i čarobnog prijateljstva. Film je snimljen prema istinitoj priči.

Gledaoci mogu film da pogledaju u bioskopima Cineplexx u Beogradu i Kragujevcu, u sinepleksu Kolosej u T.C. "Ušće", u Domu Sindikata, u Cinepleksu Roda, Tuckwoodu i Areni u Novom Sadu.

Zahvaljujemo se Millennium Film - u

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu