•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prometej je sleteo – novi insert iz fima „Prometej 3D“

Objavljen je novi insert iz filma “Prometej 3D”, koji u bioskope stiže 7. juna. U novom insertu iz filma Ridlija Skota, vidi se spuštanje broda „Prometej“ na planetu Zeita-tu-vatikuli, i susret posade sa prvim znacima da će tu naći nešto od onoga za čim su tragali.

Posadu broda u potrazi za poreklom ljudske vrste igraju Numi Rapas, Majkl Fasbender, Šarliz Teron, Logan Maršal-Grin i Idris Elba. Na putu na koji niko pre njih nije krenuo oni će se, na žalost, umesto sa odgovorima, suočiti sa zastrašujućom pretnjom po čovečanstvo.

Kako kaže Ridli Skot, „Prometej 3D“ nastao je kao početak priče o „Osmom putniku“, ali je u međuvremenu postao mnogo više od toga, i „evolvirao u novi univerzum“. „Nazvali smo brod Prometej po titanu iz grčkog mita, koji se suprostavio bogovima i dao ljudima vatru, zbog čega je užasno kažnjen“, kaže Skot.

Film „Prometej 3D“ prati snažna i kreativna viralna kampanja, koja se sastoji kako iz inserata iz filma, tako i iz video materijala koji je posebno pravljen i produbljuje priču o misiji, i daje gledaocima širu sliku o velikoj priči koju Ridli Skot želi da ispriča.

Ostale trejlere i specijale vezane za film “Prometej 3D” možete pronaći na kanalu MCF MegaCom Filma http://www.youtube.com/user/MegaComFilm.

Pogledajte insert „Prometej je sleteo“.

Zahvaljujemo se MCF - u

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...