•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Beyond the Poseidon Adventure (1979)

Prolazak čudovišnog plimnog talasa ostavio je luksuzni putnički brod Posejdon prevrnut usred okeana, dok se nekolicina preživelih putnika trudi da spasi u zbunjujućem svetu obrnutom naopako.

Sama Posejdonova avantura bila je tek uzbudljivi početak. Morate pogledati Poslednju Posejdonovu avanturu kako bi dovršili grčevitu napetost. Pod rediteljem/producentom Irwinom Allenom, Michael Caine i Sally Field predvode zvezdanu glumačku ekipu zarobljenu među zapaljenim hodnicima i pregradama osakaćenog broda koje popuštaju. Kapetan teretnjaka Caine, prvi oficir Karl Malden i putnica Field ulaze u tonući brod nadajući se da će spasiti njegov dragoceni teret, ali pronađu još više preživjelih. Ali i drugi su se ukrcali na brod, predvođeni zloglasnim Dr. Stefanom Svevom (Telly Savalas). On je u potrazi za neprocenjivim teretom plutonija, i ubitće svakoga ko mu stane na put.

Ovo je kultni film koji vredi pogledati.

Žanr:akcija, avantura, drama
Godina:1979
Reziser:Irwin Allen
Scenario:Paul Gallico, Nelson Gidding
Uloge:Michael Caine, Sally Field, Telly Savalas
Uzrast:PG
Studio:Warner Bros. Pictures
Zemlja:United States
Website:www.warnerbros.com
Jezik:Engleski
Trajanje:114 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....