•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin Grad & Prolog.rs

U akcionoj avanturi epskih razmera „Snežana i lovac“, Kristin Stjuart („Sumrak saga“) igra jedinu osobu u zemlji koja je lepša od zle kraljice (oskarovka Šarliz Teron) koja želi da je uništi. Ali ono što zla vladarka ni ne pretpostavlja jeste to da je ovu devojku, koja preti da joj preotme vlast, veštini ratovanja obučavao niko drugi do lovac (Kris Hemsvort, „Tor“) koji je poslat da je ubije. Sem Klaflin („Pirati sa Kariba: na čudnim plimama“) pridružuje se ekipi u ulozi princa koji je očaran Snežaninom lepotom i snagom.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam 2x2 karata za bioskopsku projekciju u ponedeljak 04.06. u 16:40h (dobitnici nagrada se trebaju javiti najmanje pola sata pre same projekcije).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da popuniti Vaše podatke i da napišete koji film planirate da pogledate u bioskopu u narednom periodu. Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u petak posle 16h.

Vaše ime i prezime *
E-mail *
Adresa ili telefon *
Komentar *:
/form
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...