•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Devil (2010)

U Filadelfiji, detektiv Bowden još uvek žali zbog ubistva svoje supruge i sina koje se dogodilo pre 5 godina. Kada neko skoči na kamion sa solitera, Bowden je taj koji je poslat da sve to istraži. U međuvremenu, petoro neznanaca je zaglavljeno u liftu u zgradi u kojoj je počinio samoubistvo čovek koji je skočio sa solitera. Ova grupa ljudi je tu zatočena, a djavo lično je misteriozno dospeo među njima. Radio veza u liftu je prekinuta, ali čuvari Lustig i Ramirez posmatraju ljude i sve ono što se dešava. Tenzija raste među zarobljenima, pa Lustig poziva policiju i detektiv Bowden preuzima slučaj. Bez mogućnosti da kontaktira sa pomenutim ljudima, on pokušava da sazna ko su oni. Vreme teče, a Bowden shvata da mora što pre da izvuče ove ljude iz lifta što pre.

Reditelj ovog horor-trilera je John Erick Dowdle, a naslovne uloge tumače: Chris Messina, Caroline Dhavernas i Bokeem Woodbine. Ovo ostvarenje morate pogledati.

MN
Žanr:horor, misterija, triler
Godina:2010
Reziser:John Erick Dowdle
Scenario:Brian Nelson, M. Night Shyamalan
Uloge:Chris Messina, Caroline Dhavernas, Bokeem Woodbine
Uzrast:PG-13
Box office:33,5 miliona USD
Studio:Media Rights Capital
Zemlja:United States
Website:www.thenightchronicles.com/devil/
Jezik:engleski
Trajanje:80 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu