•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin Grad & Prolog.rs

U želji da pronađu stvaraoce života na Zemlji, naučnici sa broda „Prometej“ i mega-koorporacija koja milijardama dolara finansira putovanje izazivaju bogove… baš kao što je to učinio mitološki junak Prometej po kome brod nosi ime.

Dvoje brilijantnih naučnika, Šo i Halovej, motivisani različitim potrebama, vode ekspediciju u nepoznate delove univerzuma. Šo želi da upozna „bogove“ i tako napravi korak bliže prema svojim tradicionalnim religioznnim uverenjima, dok Halovej traga za raskrinkavanjem religioznih teorija o nastanku života. Radeći kao arheolozi, oboje su naišli na piktograme koji upućuju na istu lokaciju u dalekom svemiru, i ubedili kompaniju „Vejland industris“ da finansira misiju.

Ni naučnici, ni ostali putnici na brodu nisu bii spremni na ono šta će naći. Umesto bogova, sreli su veoma opasna, nadmoćna bića, a umesto raja, našli su se u nečemu što je više nalik paklu.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam 2x2 karata za bioskopsku 3D projekciju u ponedeljak 11.06. u 17:40h (dobitnici nagrada se trebaju javiti najmanje pola sata pre same projekcije).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da popuniti Vaše podatke i da napišete koliko je delova bilo do sada filma "ALIEN". Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u petak posle 16h.

Vaše ime i prezime *
E-mail *
Adresa ili telefon *
Odgovor na nagradno pitanje *:
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...