•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džon Travolta bio šest godina u seksualnoj vezi sa pilotom

Čuveni holivudski glumac Džon Travolta je ponovo u žiži interesovanja i na meti tabloida. Razlog za to su glasine da je slavni glumac, iako je godinama u braku sa Keli Preston, bio, kako se navodi, 6 godina u tajnoj vezi sa svojim pilotom – Dagom Gotrebom. Tako da se ponovo govori o tome da je glumac, navodno homoseksualac, a znamo da su do skora stizale vesti vezane za to da su ga dvojica masera optužila za seksualno zlostavljanje.

National Enquirer navodi da je Travoltina bivša sekretarica otkrila da je tokom 80-tih godina on bio 6 godina u vezi sa pomenutim pilotom, a tome je posvedočio i Dagov bivši dečko. Džoan Edvards je bila Travoltina sekretarica od 1978. - 1994. godine i prva je radnica ovog glumca koja je progovorila o njegovim sklonostima. Ona kaže da je radila za Travoltu i brinula o njegovom privatnom i poslovnom životu. Dodaje da je znala da je on homoseksualac, ali joj to nikada nije smetalo. Sve to je preneo časopis Enquirer.

Džoan navodi da je upoznala i Daga i dodaje da je on divan dečko koji joj je priznao da je gej i da je u seksualnoj vezi sa Travoltom, što je Dagov bivši dečko isto tako potvrdio za National Enquire. Veza se navodno završila kada je Dag počeo da smatra Džona neprivlačnim.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu