•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Revija najgledanijih srpskih filmova u bioskopu „Vilin grad“

Revija, u okviru koje će biti prikazano pet najgledanijih domaćih filmova u proteklih godinu dana, počela je 13. juna i trajaće do 17. juna. Pored filma „Šešir profesora Koste Vujića“ , koji je otvorio reviju, posetioci bioskopa moći će da pogledaju ostvarenja: „Beli lavovi“, „Ustanička ulica“, „Montevideo, Bog te video“ i „Parada“.

Prikazivanjem filma Zdravka Šotre „Šešir profesora Koste Vujića” 13. juna u bioskopu „Vilin grad“ u Nišu otvorena je Revija najgledanijih domaćih filmova. Revija će trajati do 17. juna, a pored ovog naslova biće prikazani i „Beli lavovi“, „Montevideo, Bog te video“, „Parada“ i „Ustanička ulica“. Svake večeri prikazuje se po jedno filmsko ostvarenje u dva termina.

Drugog dana revije, 14. juna, biće prikazan triler „Ustanička ulica” Miroslava Terzića, dok će 15. juna biti prikazan prvenac Dragana Bjelogrlića „Montevideo, Bog te video“, priča o podvigu mladih srpskih fudbalera u Montevideu davne 1930. godine.

Film „Beli lavovi“ u režiji kultnog glumca Lazara Ristovskog će se na repertoaru naći 16. juna. Ovo ostvarenje, koje govori o ljudima, intelektualcima i njihovom životu u teškim vremenima sadašnjice, kao i pomenuta „Ustanička ulica“, bili su srpski predstavnici na ovogodišnjem Kanskom festivalu.

Reviju najgledanijih srpskih filmova će 17. juna zatvoriti film "Parada" Srđana Dragojevića, koji je na ovogodišnjem Berlinskom festivalu osvojio nagradu publike. Više informacija o filmovima i programu mogu se naći na adresi: http://vilingrad.cineplexx.rs/vilingrad.aspx

Zahvaljujemo se MCF - u

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...