•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kristin Stjuart najplaćenija glumica

Mlada holivudska zvezda Kristin Stjuart, poznata po ulozi Bele Svon u "Sumrak" sagi i novom filmu "Snežana i lovac", našla se na prvom mestu "Forbsove" liste najplaćenijih glumica. Stiže vest da je ova 22-godišnja glumica zaradila 34,5 miliona dolara od maja 2011. do maja 2012. i tako izgurala Anđelinu Džoli na četvrto mesto.

Na pomenutoj listi su i Kameron Dijaz, koja se tu našla zahvaljujući svom hit filmu "Loša učiteljica" i dospela na drugo mesto sa 34 miliona dolara. Na trećem mestu je Sandra Bulok sa 25 miliona, slede Džolijeva sa 20 miliona dolara, a Šarliz Teron je peta sa zaradjenih 18 miliona dolara zahvaljujući "Snežani i lovcu" i filmu "Prometej".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu