•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagrade za premijeru: „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D“ 1. jula u „Vilin gradu“

„Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D“, sinhronizovan na srpski jezik, premijerno će biti prikazan 1. jula u bioskopu „Vilin grad“, u terminima od 13, 15 i 17 časova i kao poslednji, 18 časova i 50 minuta. U bioskopu je na dan premijere, od 14 do 17 časova, organizovan zabavni prateći program za posetioce. Najsmelije očekuje crtanje po licu, a u posebnom kutku biće kreativna radionica, gde će mališani moći da boje i crtaju omiljene likove iz filmskog serijala „Ledeno doba”.

Bioskop „Vilin grad” će za najkreativnije učesnike programa pripremiti filmske poklone. Osim uspomena iz filma, biće dodeljeni i vaučeri za popust na najnovije izdanje izdavačke kuće “Profil knjiga” – interaktivnu knjigu sa proširenom stvarnošću, pod nazivom kao i film “Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata”.

U ovom četvrtom delu omiljena filmska družina – Meni, Sid i Dijego susreću se sa najvećim izazovima do sada – morska stvorenja, nepoznati novi svet, gusari. Skreta, koji još uvek juri svoj žir, ovoga puta očekuju avanture u kakvima se nijedna praistorijska veverica nije našla.

Na redovnom bioskopskom repertoaru, animirani film „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D“ će se naći od 2. jula.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...