•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Opera „Nabuko“ 4. jula u bioskopima „Cineplexx“

Visoko kvalitetan snimak Verdijeve opere „Nabuko“ biće prikazan u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu (šoping mol „Delta City“) i Kragujevcu (šoping centar „Kragujevac Plaza“) 4. jula u 19 časova. Ova opera će biti poslednja u operskoj predsezoni bioskopa, a sezona direktnih prenosa opera i baleta iz svetskih pozorišta počeće u septembru.

„Nabuko“, snimljen na sceni veronske Arene, pruža publici jednistveno iskustvo i fascinantne detalje, koji ovo izvođenje izdvajaju od drugih. Reditelj Denis Krif je fantastičnim izborom izvođača, modernom scenografijom i uz pomoć dirigenta Danijela Orena preneo istinsku priču o herojima. Opera je obavezan deo repertoara Arene.

Ova priča o vavilonskom kralju Nabukodonosoru i izraelskim zarobljenicima treća je po redu u Verdijevom stvaralaštvu. Nakon što je prvi put izveden u milanskoj Skali 1842. godine, „Nabuko“ je uzdigao Verdijevo ime u Italiji, donevši kompozitoru i svetski uspeh.

Zahvaljujemo se MCF - u

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...