•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šer planira brodvejski mjuzikl o svom životu

Zahvaljujući čaroliji Brodveja, Šer će vse uputiti na putovanje kroz vreme - od voditeljke zabavne emisije do dobitnice Oskara.

Gledaoci ne treba da brinu - to neće biti pozorišna verzija njenog filma "Burleska". Pevačica čuvenog hita "I Got You Babe" je tvitnula da sa producentima radi na šou zasnovanom na njenoj životnoj priči, u kome će se takođe naći i njeni najveći hitovi.

"To je JAKO SPOR PROCES! Već neko vreme radimo na tome," napisala je Šer na Tviteru. Risa Šapiro, njena predstavnica za štampu je rekla da datum za premijerui još ucek nije određen, i da im predstoje godine rada.

Međutim, mediji su saznali za nekoliko detalja. Pevačica i glumica je rekla da će mjuzikl imati tri njene verzije - jedna glumica će tumačiti lik Šer iz perioda kad je bila sa Sonijem, druga će preuzeti ulogu za period kad je pevačica napustila Sonija i započela samostalnu karijeru, dok će treća nastaviti od hita "Belive" pa do današnjih dana.

Šer se čak našalila da će morati da skine prašinu sa nekolicine skandaloznih kostima koje je za nju kreirao Bob Maki. "Mogla bih biti stara Šer. Ona je mudra i govori mladima da se ne plaše sutrašnjice", napisala je Šer.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...