•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Povratak lika Kju u Bond franšizu

Obaveštavamo vas da će u filmu “Skyfall”, 23. po redu filmskoj avanturi Džejmsa Bonda, veliki povratak u Bond franšizu imati lik Kju, koga tumači glumac Ben Višo.

Višo je tako postao četvrti glumac koji igra Bondovog majstora za hi-tech sprave, poznatog kao Kju. U ovoj ulozi prvi put se pojavio glumac Piter Burton u filmu “Doktor No”, dok su Kjua kasnije igrali Dezmond Levelin (u 17 naslova u periodu od 1963. do 1999. godine) i Džon Kliz ( koji se prvo pojavio kao Kjuov asistent u filmu “Svet nije dovoljan” i kasnije je unapređen u Kjua u filmu “Umri drugi dan”).

Producenti filma Majkl Dž. Vilson i Barbara Brokoli su izjavili: “Veoma je uzbudljivo najaviti povratak Kjua u filmu “Skyfall”, koga će igrati neverovatno talentovani Ben Višo. Presrećni smo što se ovaj voljeni lik vratio u serijal”.

Danijel Krejg se vraća kao legendarni britanski tajni agent, u najvećoj filmskoj franšizi svih vremena. U ovom filmu Bondova lojalnost M biće pred velikim iskušenjima, kada se njena prošlost bude vratila da je progoni. MI6 biće napadnut i 007 mora uništiti pretnje, bez obzira na cenu i ličnu žrtvu.

Režiju filma “Skyfall” potpisuje Sem Mendes, dok se pored Danijela Krejga u filmu pojavljuju i Džudi Denč, Rejf Fajns, Naomi Heris i Havijer Bardem. Film “Skyfall” će se u našim bioskopima naći od 1. novembra.

Tuck Vision

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...