•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mlada glumica otkrila svoje najskrivenije traume

Američka glumica Emma Stone, koju imamo prilike trenutno da gledamo u bioskopima u filmu Čudesni Spajderman, otkrila je da je kao devojčica imala jake napadaje panike i teskobe, koje je pobedila glumom.

'Prvi napadaj panike imala sam sa osam godina. Moja mama nije smela stavljati poruke u moju kutiju za ručak jer bih je se odmah setila i htela bih ići kući iz škole. I stalno sam bila bolesna', rekla je 23-godišnja glumica.

Išla je na terapije koje su joj delimično pomogle, ali pravi lek pronašla je kad je dobila ulogu u školskoj predstavi. Nastupi na pozornici pomogli su joj da stekne samopouzdanje.

'Na početku mi je bilo jako teško ići na probe jer nisam želela da se odvajam od majke, ali onda sam se setila da se dobro osećam dok sam na pozornici. Upoznala sam ljude poput sebe, koji vole iste stvari kao ja. Pozornica je postala mesto na kome sam se mogla izraziti i biti svoja', rekla je glumica, koja je sa 14 godina nagovorila roditelje da joj dopuste da napusti školu i posveti se glumi.

'Gluma mi je dala smisao postojanja. Želela sam zasmejavati ljude. Humor je bio moj hobi. Naučio me kako se nositi sa životnim udarcima', rekla je Emma, koja je u vezi sa kolegom iz Čudesnog Spajdermana Andrewom Garfieldom.

hot.net.hr
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...