•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izlet (2011)

Živa, Andrej i Gregor su najbolji prijatelji još od srednje škole.

Gregor je vojnik koji se sprema za odlazak na misiju u Afganistan, a Živa za studiranje u inostranstvu. Andrej je njihov prijatelj homoseksualac koji mrzi sve, uključujući i samog sebe.

Jednoga dana njih troje odluče otići na put do mora kao što su često radili dok su išli u srednju školu. Tokom vožnje naiđu na napušteni automobil koji uništavaju; gaze mačku i dostojno je sahranjuju. U istom trenutku njih troje su destruktivni i kontroverzni, ali nježni i brižni jedno za drugo.

Nakon što stignu na odredište, Živa i Gregor se poljube što dodatno zakomplikujr njihov odnos. Uskoro na površinu započinju izlaziti njihove mračne tajne...

Žanr:drama
Godina:2011
Reziser:Nejc Gazvoda
Scenario:Nejc Gazvoda
Uloge:Luka Cimpric, Jure Henigman, Nina Rakovec
Award:12 nagrada i 10 nominacija
Studio: Perfo Production
Website:www.facebook.com/IzletAtrip
Jezik:slovenski
Trajanje:85 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu