•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emilija Klark kao Anastazija Stil?

Kao što sve brže napreduje projekat 'Pedeset nijansi – Siva', tako raste i broj mogućih glumaca u njemu. Šansu će možda dobiti i Emilija Klark.

Jedna Anketa na Pinterestu je dala i rezultate za top 10 glumica koje bi mogle tumačiti ulogu Anastazije Stil (glavnu žensku ulogu). Među njima je i Emilija Klark.

Ova prelepa brineta ima potrebnu starost, a lice joj je tačno onakvo kakvo je potrebno za tu ulogu. Na trenutke se čini čudno i smešno, a ponekad veoma senzualno. Osim fizičkog izgleda, pokazala je da joj dobru idu i scene seksa.

Osim Emilije, na ovam spisku se nalaze i glumice Nina Dobrev, Selena Gomez i Liton Mister, poznate po ulogama u nekoliko televizijskih projekata. Osim njih, na spisku je i nekoliko filmskih glumica, poput Lili Kolins, Ema Votson, Rejčel Mekadams i En Hatavej. Međutim sudeći po prethodnim projekima Kolinsove i Votsonove, postoji mogućnost da bi im smetale scene seksa. Što se tiče Mekadamsove i Hatavej, već su pokazale da im ne smetaju obnažene scene, ali su možda malo stare za ulogu Anastazije.Na spisku su još i Amanda Sejfrid i Felisiti Džouns, i premda izgledaju kao da im je 21. godina i ne smetaju im da se skinu pred kamerama, izgleda da je Emilija ipak najbolja opcija.

Ostaje nam da vidimo ko ima najviše sreće i znanja da se dočepa ove toliko priželjkivane uloge.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...