•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Afera Kristen Stewart i Roberta Pattinsona neće uticati na najnoviji Twillight film

Šefovi filmskog studija koji stoji iza serijala "Twillight" su uverili obožavatelje da produkcija poslednjeg filma serijala ide po planu, uprkos prekidu veze glavnih glumaca Kristen Stewart i Roberta Pattinsona.

Stewart je šokirala svoje obožavatelje kada se javno izvinila svom kolegi i momku Pattinsonu nakon što je fotografisana kako se ljubi sa režiserom Rupertom Sandersom, koji je inače oženjen.

Ljubitelji filmskog serijala o vampirima su se plašili da će prekid veze glavnih glumaca možda uticati na produkciju i promociju filma "The Twillight Saga: Breaking Dawn – Part 2", koji u bioskope treba stići u novembru ove godine.

Međutim, Nancy Kirkpatrick iz firme Summit Entertainment je uverila sve fanove da će film u bioskope izaći kada je i planirano.

"Politika studija nalaže da se ne komentarišu privatni životi glumaca, a Summit napreduje punom parom i priprema se za novembarsku premijeru. Sigurni smo da će film svima doneti mnogo zabave", kazala je Kirkpatrick.

klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila